Over ons

Lieffering Elektrotechniek is sinds 1 maart 2022 verhuist naar een nieuw pand.
Hoofdstraat 66 | 9861 AJ | Grootegast

Lieffering Elektrotechniek stopt per 31 december 2023.

 

Voor het maken van een afspraak en het afhalen van materialen
graag telefonisch contact opnemen via 0594-612046

Lieffering is een installatiebedrijf dat geheel gespecialiseerd is in het elektrotechnisch installatiewerk. Hieronder vallen besturings-, fabrieks-, en woninginstallaties. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1920. De inschrijving van de Kamer van Koophandel dateert van 1 juli 1920. Lieffering staat dan ook bekend als een degelijk en dynamisch bedrijf. Het is in handen van de derde generatie en blijft bij de degelijkheid waar het al jaren om bekend staat. De snelle ontwikkelingen van deze tijd worden op de voet gevolgd. Voor de installateur en zijn medewerkers betekent dit door middel van scholingen en cursussen bij blijven, zodat zij veilig, deskundig en met actuele kennis van zaken opdrachten kunnen uitvoeren.

Het kwaliteitssysteem van Lieffering en de toepassing daarvan, heeft sinds 1 december 1993, na onderzoek van de KEMA te Arnhem het waarborg certificaat gekregen – tegenwoordig bekend als InstallQ, waarmee Lieffering staat voor veilige installaties van goede kwaliteit.  Door dit certificaat is er nog een stuk service toegevoegd aan het installatiebedrijf. Het uitvoeren van controle en keuringswerkzaamheden aan de elektrotechnische installaties in woning- en utiliteitsbouw wordt door Lieffering zelf gedaan.

Lieffering vindt dat een goed product begint met goede mensen. Mensen met hart voor het vak, die praktijkgericht met de klant kunnen meedenken en vakbekwaam handelen. Ons team is perfect opgeleid en wordt voortdurend bijgeschoold. Voor elk project, klein of groot bent u bij Lieffering elektrotechniek aan het juiste adres.